Registracijski Ugovor

Dobrodošli na Ford klub Hrvatska forum!

Uvjeti registracije korisnika na FKH forum:

Korisnik ford-klub.hr foruma može postati svaki posjetitelj stariji od 13 godina nakon što prođe postupak registracije te bude aktiviran od strane administratora.
Korisnik činom registracije prihvaća sva pravila i uvjete korištenja ford-klub.hr foruma.
Korisnik je dužan nakon registracije predstaviti se u za to naznačenom dijelu.
Za sve objavljene sadržaje pod korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

PRAVILA Ford klub Hrvatska FORUMA

Ford klub Hrvatska je najveći hrvatski FORD forum i mjesto na kojem stotine ljudi dnevno razmjenjuju mišljenja i sudjeluju u zanimljivim raspravama. Registracija na Ford klub Hrvatska forum je besplatna, kao i samo sudjelovanje na Forumu. Nadamo se ćete ovdje pronaći mjesto na koje ćete se rado vraćati.

Kako bismo na Ford klub Hrvatska Forumu održali red i diskusije na prihvatljivom nivou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na FKH forumu je zabranjeno:

1.  kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju,
     opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
2.  reklamiranje usluga i proizvoda bez izričite dozvole administratora (molimo da se obratite Upravi kluba na mail adresu
     info@ford-klub.hr ako želite reklamu) i najstrože je zabranjeno reklamiranje preko PM-a, odnosno privatnih poruka.
3.  postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili
     postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)
4.  ometanje rada uredništva Ford klub Hrvatska foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
5.  korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup forumu (ban) ili korištenje više korisničkih
     računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim  
     argumentima...)
6.  vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih
   sukoba (trollanje)
7.  javno objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša i privatnih poruka - osim ako za isto postoji odobrenje korisnika  
     čiji se podaci, odnosno PM-ovi objavljuju

Svaki podforum može zbog potrebe održavanja reda i mira na podforumu, imati svoja posebna, interna pravila. Molimo vas da ih pročitate (nalaze se kao top teme na svojim podforumima) i da ih se pridržavate tijekom pisanja na tim podforumima.

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne uredništva Ford klub Hrvatska foruma ili Uprave kluba. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo Ford klub Hrvatska foruma radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove predvidjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i, ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru klikom na sliku za prijavu posta.

Sami kreirate svoju razinu anonimnosti na Ford klub Hrvatska forumu. Uredništvo foruma se obvezuje da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

Ford klub Hrvatska forum je vlasništvo Udruge građana „Ford klub Hrvatska“ reg. br. 21005337 sa sjedištem u Savskoj 159, 10000 Zagreb . Urednici i voditelji Ford klub Hrvatska foruma su volonteri koji su odabrani da rade taj posao. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun (uključujući sve pokrenute teme i postove) može biti promijenjen ili uklonjen s Foruma bez dodatnih obrazloženja ako uredništvo foruma ili Uprava Ford kluba Hrvatska odluči da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave i dodatnih obrazloženja.

Ako se slažete s ovim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Ukoliko vam ona nisu prihvatljiva i ne želite ih poštivati, klikom na ovaj link www.ford-klub.hr/forum se vraćate na naslovnu stranicu Ford klub Hrvatska foruma. Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo vam ugodan boravak na FKH-u!

Uprava FORD KLUB HRVATSKA

Privacy Policy

A privacy policy has not been created for this forum.